31 minggu

Hi momies, masuk tiga hari sudah sy rasa pegerakan baby tidak mcm mula2 masuk 7 bulan.. rasa kuat. Mmg macam tu atau knpa ya? Sy blm lagi ke hospital.. sbb mlm ada rsa pegerakan juga. Cuma dlm masa nak cek pegerakan dlm masa 12 jam.. agak kurang kuat. Mlm pun mcm tue juga. Xp ada terasa gerakan tue.. waktu keja, mcm kurang..

1 Trả lời

Trus info kpda nurse yg handle awk d KK . Wssap tnya .. Jgn ambk mudah tau . Sya yg trlbih gerak ni pon risau .. Pantau bby dlm perot ni mmg susah skit