20 minggu tapi tak rasa pegerakan baby.. normal ke? lgipun sy 1st bby xtau nk rsa tu mcm mna..

agk2 prgkan dye tu mcm mna y?

4 Các câu trả lời

rasa mcm rama² terbang dlm rahim🤭🤭 geli² gitu.. start rasa msa 16w now dh 20w lgi kuat rasa dia.. jngn risau klau x rasa lagi.. lain org lain waktu rasa dia.. rahim masih luas sbb tu ada yg blum rasa lgi..

1y trước

xsbar rsa nk rsa🥰 tq sis for response 😘

normal utk 1st baby..sy pun ank 1st dh 24weeks baru rase gerak2, 2nd ni 16weeks dh rase denyut2..nk tido pun tak tenang

1y trước

awal2 memang mcm tu,asl ada rase..kadang tu kite yg xsedar baby gerak2 je..nnti makin lama makin kerap

normal. Sy pun lebih 20w baru rasa. rasa dia awal2 tu mcm ada angin je dalam perut hahah blup2

1y trước

kkdg rsau jgk sis .. ble org ckp dorg 15w+ dh rsa.. kte ni xrsa pape pun.. kkdg cuak jgk😅 lega skit sis ckp mcm tu

sama laa , sy dh 20 mggu 5hari pun tak rasa rasa lagi 😂 first baby jugak 🥹

1y trước

geng laa kte.. smga ibu2 smua dprmdhkn sgla ursan proses brsalin..amiin