test upt before due period

hi momies. due period saya lagi tiga hari, tp pagi tadi saje cek upt. saya nampak double line sama-samar. korang nampak tak? ada possibility positive ke ya? #TTC #firstbaby

test upt before due period
20 Các câu trả lời

Dipntell x prnah menipu .. mmg ade tu.. saya 4 hari sblum period dah nmpak line positive dah.. mmg pregnant.

2y trước

mcm saya period tak teratur..tp memang last period bulan 6..tak ada tanda2 nk pregnant..cuma yg saya perasan ada keluar mcm putih telur dlm 3-4 hari mcm tu..org kata klau keluar lendir mcm putih telur tnda nya tengah subur..tp feeling saya kuat mengatakan ada isi,so terus beli clearblue digital..tak sangka pula result pregnant 1-2week..