test upt before due period

hi momies. due period saya lagi tiga hari, tp pagi tadi saje cek upt. saya nampak double line sama-samar. korang nampak tak? ada possibility positive ke ya? #TTC #firstbaby

test upt before due period
20 Các câu trả lời

Sy pun result mcm tu jgk. Guna dip n tell. Skrg 5weeks dah. Nak tggu lagi seminggu nak try cek lagi skali pastu bru g scan.

Waktu sy test dulu, period lagi 3 hari, dapat camni lah. Lepas tu, selang sehari buat lagi. Makin lama makin clear.

Wahh😍 possibility ada tu. Dulu pun sy guna dip n tell. Seminggu sebelum period dah boleh nampak double line.

kalau dip n tell ni selalu nya betoi.. insyallah ada tu. jaga elok2 taw. bykkan rehat. makan yg sihat2 ja k

2y trước

inshaAllah tq sis🫰🏻

aah saya nampak macam double line..Tapi nanti try balek dalam seminggu 2 tengok..

2y trước

ok tq sis..

Alhamdullilah . tahniah sis .. nmpk 2 line d situ .. take care .

Insha'Allah, tahniah... Sy pun check sebelum due period

2y trước

hehe inshaAllah🫰🏻

Saya mngdung kalini cek sblm tarikh period 😄

2y trước

hehe tahniah sis🫰🏻

nnti buat balik after 1w

mcm ada tu