Jaundice

hi momie . Ada petua tak nak turun kan cept jaundice bby . Kita dah cuba mcm . Tetp mcm tu sja . Rasa nak give up dah duduk hospital ini 😔😔

2 Các câu trả lời

Bagi mandi air agar2 tali.. n letak aloevera dkt ubun2 hari2.. Alhamdulillah.. ank sy xsmpai smggu dh trun trus kuning dy bila amalkn ptua ni..tp ikot ksesuaian bayi jgk

Sis blh duduk hospital dgn baby ke? Baby sy kuning jgk tp xblh stay dgn dia. Sedih xdpt jumpa baby