Ada tak mum due date 25/7

At the moment bawa perut and celah kangkang sakit ya amat time berjln and baring.. rasa nak beranak cepat je.. beberapa hari lepas weekly check up doc buat VE sebab i bgi tau dia ada lendir putih.. doc seluk and check baby masih jauh lg bukaan pun 1.5cm ..dia da tolong bukakan sikit ke 2cm . Dia suruh ignore kalau ada lendir darah. Tunggu contraction and sign2 nak beranak yg lain... hmm tak sabar nye nak beranak .. tolong doa2 kan sy d permudahkan.

18 Các câu trả lời

saya 23/7 tp knp sy tkde rasa lagi sakit kt celah2 kelenkang. ank first synkena induce. hrp yg kdua ni tk kena induce

2y trước

Mybe bby belum turun or bby ringan.