Ada tak mum due date 25/7

At the moment bawa perut and celah kangkang sakit ya amat time berjln and baring.. rasa nak beranak cepat je.. beberapa hari lepas weekly check up doc buat VE sebab i bgi tau dia ada lendir putih.. doc seluk and check baby masih jauh lg bukaan pun 1.5cm ..dia da tolong bukakan sikit ke 2cm . Dia suruh ignore kalau ada lendir darah. Tunggu contraction and sign2 nak beranak yg lain... hmm tak sabar nye nak beranak .. tolong doa2 kan sy d permudahkan.

18 Các câu trả lời

Moga dipermudah mommy bersalin ya. Bila dah sakit itu ini memang dah tak sabar dah nak bersalin.

Hi mommy. I pun due date 25/7. Semoga kita semua dipermudahkan bersalin normal tanpa jahit 😘

Alhamdulillah sy da selamat bersalin baby girl 3.09kg @ 3.12pm tdi.. 16th July 2022 ❤❤❤

2y trước

Alhamdulillah & tahniah sis' selamat berpantang..

Due kita sama tpi sye belum ada ape2 tanda or sakit . Semog urusan anda dipermudahkan

2y trước

waa nice to know kita punya due date same. semoga urusan awk dipermudah jg ❤

Saya 25/7, alhamdulillah dah selamat bersalin 😄, semoga dipermudahkan urusan sis

2y trước

Alhamdulillah..tahniah & selamat berpantang ya sis

Samaaa due 31/7 celah kangkang sakit dia ya allah🥲

2y trước

😭😭 sy ashik terbayang masa baring kat labour room nti bole ke sy menahan sakit contration + sakit pinggang /pinggul at the same time.

ada mums yg da bersalin? 😊

sama due