Size baby

Hi mom? skrang saya dah 33week 5days, semalam dah scan dkat KKIA, doc ckp kepala baby besar sikit je mcm usia kandungan 35week mcm tu, siZe badan smua ok je . Normal ke mcmtu? Ada tak kandungan mom sini mcm saya? Risau jugak lah kalau doc ckp macam tu?

2 Các câu trả lời

Doktor ada cakap tak normal tak kalau macam tu? In shaa Allah baik-baik saja sis.

5y trước

Dia takde ckp tak normal cuma die ckp besar sikit je and tak de pulak dia sruh pegi hospital Utk rujuk pakar. Cuma saya dgr cmtu trus tak senang duduk kot hehehe. Risau je

Mcm mna keadaan baby sis skrg?