Telinga bby keluar cecair kuning

Hi mom semua,hri nie bby sy 1bln g klinik psl telinga kluar cecair kuning n kena bgi antibiotik titis...so nak tnya bby siapa yg prnh telinga dia kluar cecair wrna kuning pas tu g klink dktr bagi antibiotik titis mcm dlm gmbr tu..nak tahu lepas mom titis ada perubahan ke lepas tu..#bantusharing

Telinga bby keluar cecair kuning
3 Các câu trả lời

maaf puan sy tiada pnglaman ttg ini..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy yg ada pnglmn yg sm. dpt share pnglmn mereka dgn puan .

baby saya skrng mcam tu puan...puan prgi klinik mna ye???mksud nya kena pergi klinik yg untuk pakar telinga ke klinik biasa??saya risau

xpernah