Jatuh dari tilam

Hello mom 😍. Sedih rasa hati bila baby dah jatuh dari tilam ,rasa betul macam bersalah 😭pada diri sendiri😭. Baby saya hari ini jatuh dari tilam saat saya sedang cuci pinggan di belakang😔.masa saya tinggal pergi belakang dia bersama ma ayahnya tapi sayapun tak tau kalau ayahnypun tinggalkan.dia seorang diri dibilik,saya dah pasangkan tu tilam dengan bantal* tapi kitapun tak tau macam mana dia jatuh tadi 😢,kepala dulu atau badan dulu sayapun tak tau😢.tapi masa baby jatuh dia terus menangis dgn sangat kuat ,.apa yang perlu saya buat mom ,perluka dibawa kedokter atau tunggu dalam 24jam?

1 Trả lời

Bawak la doc sis. Sis sndri xtau ank jatuh mana dulu. Even kata bdn jtoh dulu pon bwk je la cek. D org tu bby xley ckp lagi nk bgtau kt mana y sakit.