Anak 4bulan 23hari jatuh Dari tilam queen

Asalamualaikum,nak Tanya Ada tak sesiapa Yang Ada pengalaman baby 4bulan lebih jatuh Dari tilam tapi secara meniarap masa dia jatuh .Tapi dia tidak menangis masa jatuh tu

Anak 4bulan 23hari jatuh Dari tilam queen
4 Các câu trả lời

Hi, better bawa check up dkat klinik. Badan baby smua masih lembut so we don't know apa yg berlaku dlm bdn . anything can happen, so to be sure bawa ke klinik ye

pantau dlm 24j. sekiranya demam memgejut, muntah2, meragam bawak ke hospital segera.

Mcmana anak sis sy pun sama terhatuh dari tilam ni

bwk peg klinik la check...