SENSITIVE

Hi mom , saya nk tau adakaah benar kalau pregnant memang akan mengalami kegatalan dekat kaki badan or else atau saya yang ada penyakit kulit cause before ni tak pernah pulak gatal mcm ni sekali . Erm help me mom's ?

4 Các câu trả lời

Biasanya alahan..terjadi Masa pregnant je..sy pn camtu..mula2 pregnant..abis satu badan jdi gatal2.. Mandi berkali2..pki sabun Dettol..dia punya gatal n miang tu x leh bwa bincang..abis badan berparut..paling ketara area betis...dah bersalin still parut x ilang😆😆😆...dugaaaan...

5y trước

Mmg gatal tu x hilang..sy try jga sapu bedak..tapi skip je hilang..pastu gatal balik...mmg kna redha..pas bersalin baru hilang gatalnya...🤣🤣

Saya pnh ...gatal mcm kne gigit nyamuk,garu garu jadi mcm kurap..byk kt bdn..mybe alahan awal pregnant kot

5y trước

Sis cri krim name nexoderm botol wrne hijau Kat Watson or guardian ad...botol Kecik baru rm5je..klu muke Naik jerawat pon bole isi...

boleh try cream econazine kt farmasi.. sy pakai tu elok hilang ruam2 tu semua.. da xde gatal2 daa

5y trước

Yeke trima kasih share , okay nnti saya beli 🙆🏻‍♀️ saya punya rsa mcm dh truk sgt

Biasanya pembawakan. Kalau teruk sangat, pegi klinik sis mintak ubat. Kot boleh kurang.

5y trước

Sama2 sis 😁