Eczema d tangan

Hi mom’s saya Nak tanya ada tak siapa2 yg ada eczema masa pregnant? Saya pregnant 7 minggu dan memang ada eczema sebelum mengandung semua ubat yg saya on saya dah stop . Next appointment denagn doctor 6/12 ni . Tapi skrg gatal dia Bukan main sedap lagi Bila d garu 😃

1 Trả lời

same... sy pn mcm tu juga. ubt hospital mmng kdg xpadan dgn kulit.. kena jaga pemakann ja sama pakai sabun yg sesuai dgn kulit.. sabun yg buat kulit lembut.. contoh sabun marine.. haa.. ni mmng nice.

2y trước

Tq sis