loya muntah mual

Mom, normal ke kalau 7week cmtu xde selera nak mkn? Asal hidu bau bawang n apa2 msakan kat dapo trutamanya nasi trus rasa nak muntah, mual loya. Allahu ? mknan apa ye bole gantikan mkanan tu. Buntu sangat. bole d katakan smua yg masok dlm mulut smua dh d muntahkan balik. Ksian pulak kat bby hm

2 Các câu trả lời

Kalau buah ok mom. Tapi ksian pulak kat bby bilaa kitaa xmkn nsik(makanan berat) risau jugak kat berat bdan mnurun 😭😭