Bayi berkahak

Hi mom … Baby saya umur 1bulan17hari .. dia minum susu lactogen, baby berkahak , tanda susu tidak ngam kaa ? #firstmom #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

Kalau sis dah tukar banyak susu still berkahak maknanya sisa air ketuban masih ada . Sapu minyak telon atau balm baby bahagian dada , leher , belakang dan hidung . Dia akan jeluak sekali susu beserta lendir . Benda mcm ni amik masa sikit , anak saya pun mcm tu . Lama2 hilang , bila keluar lendir tu . Kerap sendawakan baby biar lama takpa , rajin urut belakang baby .

ye tanda susu xsesuai. cuba tukar susu, tgk ada perubahan x. skrg kene kerap tepuk dada n belakang baby.

2y trước

#lendir