Salam..nk tya..sy keguguran..kantung dh jatuh..adakh sy perlu D&C lg..

Mohon yg pengalaman

4 Các câu trả lời

Dr pengalaman sy lah kan .. kena g emergency hospital, nanti doc akan scan.. klu xada papeh boleh blk, klu sangkut apa2 kena cuci..

1y trước

Semoga sis ada rezeki lepas ni, pantang tau sis.. Sy dulu keguguran lepas 3bulan cmtue pregnant blk 😊

kena pegi emergency ckp kantung kt keluar. nti dia check tengok masih ada sisa or complete miscarriage. pegi emergency ya

better pergi scan semula, takut ada sisa yg masih ada dlm rahim.

dh jmpa.dokter..alhamdulillah..xyah cuci..tq sis