Esok anak genap 6 bulan tapi dah 3 hari cirit birit dan demam. Adakah normal kerana beralih bulan?

Mohon penjelasan

4 Các câu trả lời

anak klau demam lebih dari 2 hari sila jumpa doktor terus ya.. sy 2× repeat kecemasan.. kelmaren dulu jumpa doktor.. 2× repeat kecemasan sbb anak demam on off n timbul bintik² merah di lidah.. tapak tgan.. n kaki.. MA suspek mebi campak / denggi / hfmd.. bila bawa jumpà doktor semula alhamdulilah sembuh semua..

Buat test c19 sblm ke klinik ya. jika cirit birit 4 kali sehari tak normal.. dah 3 hari pula tu. Pastikan anak tak dehidrasi ok.

Tak normal. Boleh bawa jumpa doc segera.

buat test covid