Panduan Berpantang

Mohon pandangan mommies dalam ini.. boleh share x apa yang diperlukan semasa pantang? Perlukah saya cari confinement lady? Ini baby first dan saya pantang di rumah sendiri.

1 Trả lời

Pantang sendiri ke sis? Klau mampu, cari la confinement lady. Selalunya wktu pantang. Wajib ada tungku, lgi bgus klau guna batu sungai. Lepastu . Beli la. Lotion panas. Mcm dherbs tu. Utk sapu dkt tapak kaki . N bengkung klau bsalin normal blh pakai

5y trước

Tq sis. Ye pantang sendiri je ni.