Nanah diotak baby

Mohon doakan untuk baby muhammad aisy wafiy Semoga semuanya dipermudahkan untuk wafiy

Nanah diotak baby
318 Các câu trả lời

Aamiin♥️smg baby wafiy cepat sembuh. Maaf bertanya..doc diagnose penyakit apa ya ? Jrg sgt dengar condition mcm ni.

4y trước

Aamiin baby asalnya kena kuman GBS kuman tu dh duduk kat selaput otak baby ,bila buat ct scan nampak ada nanah bersaiz 7cm doktor saran buat pembedahan secepat mungkin ,kepala dibelah dari paras telinga kiri ke kanan dibuka dan tepurung kepala baby dibuka untuk ambik nanahnya ALHAMDULLILAH SEMUANYA DIPERMUDAHKAN .sekrg dah hari ke tiga baby dibedah

Allahu.. sedihnya tngok awak syg.. semoga awak terus kuat.. dan semoga diprmudahkan segala urusan awak.. aminn

Semoga dipermudahkan urusan ya syg..cepat2 sembuh, di beri kesihatan yang berpanjang lepas ne 🤲🏻🤲🏻

Semoga bby muhammad aisy wafir membesar dlm sihat sejahtera hendaknye, dpnjangkn umur, amin3 ya rabbal alamin

syafakallah utk adik Muhammad aisy wafiy.. smoga adik kuat .. dan sihat dan mmbesar dgn baik..

Semoga baby aisy ini diberikan kesembuhan yg cepat dan berpanjangan....Baby Aisy Anak soleh kuat tau...

Allahuakbar semoga baby Muhammad Aisy Wafiy diberi kesembuhan dari sakit. Dan sihat hendaknya...

Allahuakbar sayu hati tgk😭😭😭😭 semoga cepat sembuh adik MUHAMMAD AISY WAFIY😭💪🏻

Semoga adik Muhammad Aisy Wafiy cepat sembuh ya. Ya Allah engkau angkatkan la kesakitan bayi ini

ya allah kesianny awak baby.. Aunty doakan semoga awak cepat sembuh dan sihat seperti biasa..