Nanah diotak baby

Mohon doakan untuk baby muhammad aisy wafiy Semoga semuanya dipermudahkan untuk wafiy

Nanah diotak baby
318 Các câu trả lời

Anak soleh ni. Semoga cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusan. Strong boy. 💪🏻💕

aamiin.. cepat sembuh ya bby.. smoga cpt mmbaik luka tu☹dgn ibunya sekali. selamat berpantang🤱

4y trước

Aamiin ,terima kasih

Semoga cepat sembuh dah besar ni mesti jadi anak yg soleh dan jadi putera yg baik kan..😁

Ya allah semoga anak kecil ini sihat seperti sedia kala..kasihani la ank kecil ini ya allah

Allahu. Semoga cpt sembuh yaa baby aisy . Semoga dipermudahkan urusan puan sekeluarga 🌹

hacik doakan aisy wafiy sihat dan sembuh seperti biasa ya. semoga awak kuat mcm mama awak 🥰😢

4y trước

Aamiin ,terima kasih insyaAllah mama wafiy try the best

Allah sayang Aisy. Semoga cepat sembuh & kuat ya. Membesar dengan sihat sayang Aisy ❤️

Gws bighero 💪 takpe sayang, sakit sekarang. nanti besar boleh jadi orang kuat orang hebat 😍

Moga cpt smbuh ya, sis kalau boleh tlg tutup gambar ne.. tk sanggup nk tgk😢kesian baby

semoga bby wafiy diberikan kekuatan dn kesembuhan dan dijauhkan dari segala sakit..aminn