SET BERPANTANG

Hi mmy semua. Boleh kongsikan set berpantang apa yg bagus yg mmy semua pernah guna waktu berpantang. Dan apa sahaja yg diperlukan masa berpantang? Boleh kongsikan tak? Sebab saya sedang mencari set berpantang yg lengkap. Mohon bantu 🤗 #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

Saya tak perlukan set berpantang. Sebab saya tahu saya tak gunakan semua pun dlm satu set tu. 😊 Stokin getah rambut. selipar dalam rumah Gel mandian herba Tempah orang urut dan tuam/ tungku utk 3 hari Pad utk darah nifas Pakaian yg selesa semasa dlm pemulihan dan mesra penyusuan anak Losyen mustajab postnatal Kunyah2, biskut, kurma / susu dll untuk elak kelaparan dlm pemulihan dan penyusuan. Saya memang tak makan jamu.

2y trước

owh..yg sapu² kat dahi tu pun sis tak guna ea? apa ya nama benda tu? masa dalam pantang kena tutup kepala tak sis?