Bentuk perut bby girl tp selera mkn mcm bby boy ada x yg serupa

Hi mmies.. ad x yg bentuk perut mcm bby girl tp suka sgt mkn pedas2x x suka lgsung dgn all the bakeries cakes tu semua.. simptom mcm preggy boy😅..tp suka sgt mkn asam jeruk even dh 2nd trimester tp sekadar hilangkn rasa terliur jela xdela smpi hbs sebungkus jeruk pak ali tu🤭😬..x pergi scan lg sbb ingt nk terus bt detail detail/3d/4d masa 23w...

2 Các câu trả lời

preggy anak frst pompuan x suka makan masam langsung n kerap makan pedas. dr kk scan 3x bby bersujud last skli dr kata nampak bayang2 telur skli keluar girl nsib kita beli pakaian yg unisex.

7mo trước

tu la pglmn mgndungkn kakak dgn abg dy different lgsung sbb dh merasa sepasang kan jd yg ni mcm awk ni girl ke boy😂 pling nebes kalau kne mnum air gula 24w nti💆🏻‍♀️ time si kakak dulu laju je si abg mmg out 😅 mujur dua2x x lekat kncing mnis🤲🏻...

actually xde kena mengena pun. sy punya alahan, craving, muka breakout semua sama utk 2 pregnancy. tapi bila scan dan keluar nya..dua2 gender berbeza. dpt dh sepasang.