Girl or boy

Ada x ibu² dekat sini yg bentuk perut kedepan tp scan girl??alahan semua mcm tnda baby boy je

9 Các câu trả lời

Kalau sy, sy lebih percayakan keputusan scan. Alahan ke bentuk perut ke tu semua tak sama pn bagi setiap pengalaman ibu mengandung. Kita tak boleh nak tngk tanda2/ciri2 yg kita rasa tu dan nak agak2 jantina apa. Sy ckp bgni, sbb sy sllu share dgn kakak sy, bnyk je tnda yg sama saya rasa dgn kakak sy tapi jantina baby kami tetap x sama. cthnya, masa kakak sy pregnant anak pertama dia, muka dia sangat halus x breakout, alahan pun x teruk sangat, suka makan masam + manis masa lahir baby girl. Saya pn anak pertama alami benda yg sma mcm kakak sy. Kakak sy bagitau mesti baby girl sbb sama je tanda yg kmi alami, tp bila scan terang sangat jantina baby saya boy.. sebab masa scan tu baby kangkang dan nampak pistol dia. Jadi bagi sy tanda tu x tepat sbnrnya, klu pn ada yg tepat tu semua kebetulan. yg kita nak tngk tu dlm scan. Boleh jadi jg d scan salah tp jarang sangat. kbnykan tepat lagi2 kalau dah terang nmpk dlm scan..

ank no 2 smua tgk bentuk bujur kedepan...smua kata boy scan xnmpk bibird smpai 8bln kuar2 gugurl skrg ank ke 3. ..pn sama smua tgk btuk perot kata boy...xmelebar scan hospital swasta 31minggu donut je...prinncess doktor kata so sya caya scan

saya perut kecik je mcm org baru 4 5bulan preggy, memang kecik, kalau org tnya brapa bulan dh saya jwp dh 7 bln dh, terkejut dia org😂walhal dah 28w dah.. tdi scan nampak girl. Takpe, as long as bby sehat je

Sy ni hri2 mekaup mngidam mekaup mkn nk yg mnis2 je , tp bru2 ni scan dktr kata lelaki , hahha tahlah tunggu rept scan cam tak prcaya pon ade 😂

perut sy jenis kecil jd mmg mcm kedepan sikit sb padat tp mmg scan confirm sahih girl sb dh buat details scan trmsuk 2d 4d 5d dan 6d mmg sah girl

Saya pulak, alahan teruk,perut pulak bulat. Mana2 yg tgok saya semua ckp bby girl ni.. xpernah 1 org pn ckp boy. Tp dh scan 3 kli boy 😂

Jantina kita blh tahu melalui scan shj sis..berdasar alahan, bentuk perut tak menjaminkan jantina apa.. kebetulan shj..

Mitos je smua tu. Nak tau jantina dari scan saja. Kalau berdasarkan alahan, bentuk perut tu semua kebetulan je ya.

Hnya mitos, scan je dpt tahu. 🤣🤣 klau sme dgn old wives tale itu kebetulan shj.