Tak Boleh Kelaparan

Mmg normal ye mommies, tak boleh lapar sepanjang preggy?Kena makan on time ? kalau tak rasa mcm nak jd ape dah hahaha. Sy baru 4weeks. Tp alhmdulillah takde alahan. Cuma kalau lapar mulut akan jd rasa pahit and loya. Bila da makan rasa ok la pulak..

21 Các câu trả lời

Normal la tu nk mkn je keja.berat pon naik dgan sukanya😆 tiap bln timbng x penah x naik

Me too, takleh tahan kelaparan and nti rasa macam nk marah2 je sbb tak dpat makan..

5y trước

Sama....lmbt sikit sudah berubah jdi hulk..hahaha...

aaa same la kalo lmbt mkn mula nk muntah smpai satu tahap blh nangis coz lmbt mkn 😂

Samalah. Makan jer. Tgh malam semua orang dah tdur situ juga saya masak2 nak makan. 😅

5y trước

Usually if sis lapar.. sis mknan apa ya.

Haah.. rumah Sya pun semenjak pregnant sentiasa ada makan senang masak 😅

5y trước

Akak sllu mkn apa ek.. ada mkanan yg sis elakkan?

Samalah, makan ² jer kerjanya😁

Sama.... Lapo jek terus nk muntah...

kite genggg

Sma geng haha

Normal😁