HKL

Mmg jenis yg single parent ni dapat layanan yg tk memuaskan ka dri nurse? Dktr psar moden cakap layanan utk fmly n sgle parent sma sja, awak jgn takot ok, bila smpai ja kt hkl, layanan mcam apa lgi,klau la hopital tu kt psar moden tu,mmg aku suka n aman skit, awat trkjut ka tgok buku single parent, panaihh wey, hat tua tu xreti jaga mulut, ckap main lpas ja, bukan aku sorg mcam ni, dduk depan ja, bukan jauh smpai nk mnjerit jerit tu, kesian kak yg nk brsalin tu, cakap leklok dh la, asai single parent layan mcam apa lgi, klau yg brsuami, senyum sja. Mmg la salah aku,tapi jga perckapan skit, mmg aku mnjwab la tdi, bukan aku sorg mcam ni.

1 Trả lời

Semoga baik-baik saja sis, in shaa Allah dipermudahkan urusan sis. Take care dan jangan pedulikan orang yg suka judge ni. Be strong mommy!