nak tnya.. hehe

Ada yg dah prgi hospital serdang tk? Hospital serdang ok ke layanan dia? Komen laa..

7 Các câu trả lời

Alhamdullilah sis okay je hospital serdang, layanan tiptop😊 nurse and Dr semua okay dan baik! Saya beranak tahun lepas bayar rm9 je 😊

Alhamdulillah pengalaman sy layanan semua ok di Hosp Serdang, baik dr Nurse hingga ke Doktor. Semoga dipermudahkan ye ☺️

Anak sy lahir berlainan hospital.serdang anak 1st layanan ok..bilik bersalin pun ok

alhamdulillah so far ok.. sy rase sy suke sgt serdang.. xpenah ade masalah kt cni..

Anak pertama lahir dekat hospital serdang.. semua ok je sis.. xde masalah..

Alhamdulillah okay

So far ok sis ..