Layanan buruk suami :)

Pernah tak ibu2 rasa layanan buruk suami semasa hamil/selepas melahirkan buat ibu2 serik utk hamil lagi? Kadang2 terfikir nak gugurkan zuriatnya? #:)

Layanan buruk suami :)
2 Các câu trả lời

Pergi klinik cakap sis tak sihat pd suami. Nanti jumpa doktor beritahu masalah sis. Nanti doktor boleh bantu. Dapat je appointment, sis akan jumpa person in charge yang boleh bantu sis atasi/kurangkan tekanan perasaan etc. Bahaya kalau tak rawat emosi. Kesian anak tak berdosa pun boleh jadi mangsa.

maaf puan, saya tidak ada pengalaman tentang tu. semoga puan dapat penyelesaiannya dan dipermudahkan segala urusan. Aamiin