30weeks Perlu pergi PAC ke?

Mlm td tdo tlentang tbe2 rasa cramp kt bwh perut belah kiri ni..dlm 3 x jgk laa tjge sbb mcmtu..sape2 pnh mcm ni x? Bby gerak mcm biasa pg ni activ jè

2 Các câu trả lời

30 weeks dh xbole tdur terlentang ye ibu. Bahaya sbb nt baby menekan saraf utama yg bole mnybbkn baby lemas sbb salur darah tersekat n xmmpu membekalkan oksigen yg cukup pd plasenta baby.. Kena biasakan mengiring dh..

klu gerak aktif xperlu. 30w elakkan tidur terlentang.

7mo trước

sy msh tdo trlentang x slesa pla tdo mngiring.. bila mngiring baby aktif sgt, cm xnak bg mngiring..dia bgerak mcm pindah tmpt bila mngiring.. trasa lg dia gerak..jd geli