Turun darah

39w sy trun drh pg td dlm jam 7 lbh. Dah g pac dr sruh blk dlu sbb bukaan bru 1cm. Mommies ada tips x nk cptkn bukaan. Btw perut rsa mcm sngugut truk mcmtu. Baby mngeras jap2 je. Pinggang mcm sengal2..

9 Các câu trả lời

Sis try minum minyak kelapa dara. InshaAllah akan percepatkan dan melancarkan proses kelahiran 😇 moga dipermudahkan

5y trước

Better minum yg versi minyak tu bila dah akhir akhir macam dalam 30 weeks gtu. Kalau peringkat awal kehamilan, ambil yg softgel tu lagi better. Atau ambil omega 3 pun okay 😇

Sy 39w xde ap2 tanda lg 😐 Risauuu

5y trước

Tu laa risau kan hanya mampu berdoa jer😥

Tu pon dah tnda tu sis ..

5y trước

Amin.. tq sis

banyakkan jln,squad

moga d permudahkn

Sy mse ank first, zohor kua tanda darah+lendir,pastu lyn construction, isyak bsalin.. Smoga dipermudahkan ye sis.. ❤️

Tggu masa je tu sis .. Semoga dipermudahkan proses bersalin ..

5y trước

Kikiki insyaallah sis

sy mSa ank pertama, 37 weeks.. g hkl trus dr cek dh bukak 10 cm.. alhmdulilah.. memg senang sngt masa tu.. kena bnyak jalan.. skrg tngh preggy anak no 2, 6 months skrg ni

5y trước

alhmdulilah.. allah permudahkan segala urusan.. sakit masa contraction jer.. pahtu tumpah darah trus g hkl..

Sy dulu turun darah jgk subuh...mlm bru bersalin... semoga sis dipermudahkan..

5y trước

Tuela.. hrp2 cpt brnk ckit xpe. Dok lyn skit je nie