sakit bahagian bwh perut

Assalam momiies. Nk tye. Ada tak sape2 pnh kene kencing kotor? Sy xpasti mcm mne simptom dia. Tp td pg sy bgn tdo, bhgian ari2 tu sakit. Mcm angin ke apa tk tau nk ckp. Contoh mcm nk batuk, bgn drpd katil ke apa semua sakit kt bahagian bwh perut. Kalau tkn pn kadang2 sakit. Ada tak mommies dlm ni pnh alami? ?

1 Trả lời

Klu kencing kotor, wktu kencing akn rse sakit. Mcm rse terbakar. Pstu kencing kerap dlm kuantiti yg sikit.