Minun air gula

Minum air gula kat swasta bole ke? Bwk je buku pink tu ke cm ner.. berapa byran utk minum air gula? #ingintahu

18 Các câu trả lời

Sy check up monthly dkt kk tapi Sy minum air gula dkt swasta sbb xboleh telan air gula plain dkt kk. Dkt swastaa sy amek perisa oren rm60 je. Awak boleh call dlu klinik swasta yang awak nk pergi tanya pasal byrn dlu. Sy bwk juga buku pink.. And nurse kk xkisah pon ikut pada kita. Cuma dkt kk free laa.. nurse kk xmarah ponn

Sy 2x minum air gula dkt private. Bwk je result ke kk. Xde masalah pun.. klinik sy pergi dalam puluh2 je charge, tak sampai seratus. Atleast takde aku duk trauma air gula termuntah balik sbb rasanya teruk😩 kang kene repeat lg satu hal.

10mo trước

teruk sgt ke sis. saya rasa ok je td. cuak jugak semua bgtau cam teruk sgt je rasa nya. skali minum, lol takde benda pun

kenapa semua beria nk minum kat swasta, siap cari flavour bagai? HAHAHAHAHAA saya baru je balik minum gula ni. kat kk. takdr flavour. seteguk je pastu abis. cam pelik apa yg org dok kalut sgt pasal air gula ni. hahahahah

minum air gula di KK jer sis..sekarang minum air gula tak macam dulu2 me..air gula sekarang berperisa di KK.

Saya minum air ni di KK, beli sendiri dekat klinik dalam RM12 je sebotol. Minum depan nurse. Dalam shopee pun ada jual.

Boleh je minum di klinik private, saya buat mcm tu. Sedap sikit air gula dia. Bwk result ke KK nnt.

Boleh sis, janji result tu bawa ke kk masa tamujanji nnt, depends dgn klinik Tu; ada yg murah ada yg mahal

tak pon beli air gula berperisa dekat farmasi, then bawa ke kk. sblm tu tyn nurse kk dulu boleh ke x

Klinik swasta sya minum air gula pergi Rm 50 je . Try search hazra medic ada x kt tmpt awak.

2y trước

berapa masa sis nak tahu result minum air gula dekat klinik tu?

better minum dekat kk, jimat. i minum air gula dekat swasta kena rm160.

2y trước

i masa lepas minum air gula, dua hari lepastu nurse call bagitahu result darah. then jumpa doc next appointment.