Assalamualaikum

Mintak maaf nak tnya ada ke org dh lewat period smpai 8 hri tp check upt still negative tkde apa apa , lpstu mtk mf jgk nk tnya ada ke orang yg terus pegi scan je dkt klinik? Sbbnya saya ni kkdg perut mcm sakit jgk kkdg tp tula saya check upt still negative bnyk kli dh try sbb period saya jenis teratur kalini memang lewat sgt . #bantusharing #pejuanggarisandua #pleasehelp #ingintahu

11 Các câu trả lời

bila pergi scan doc cakap saya dah 5 minggu nk masuk 6 dah 🥰☺️