Diapers Pants

Minta pendapat mummies sekalian diapers pants yg sesuai untuk anak 2 tahun, dari dulu pakai huggies pants saiz L tp skrg dh x sesuai plk dgn dia, naik ruam kt pinggang, baru ni cuba hanna bee pants L mcm terlebih besar plk. Tapi hanna bee tape S utk baby 3 bulan mmg sedap pakai

1 Trả lời

Hi, anak kita sebaya. Anak saya pakai 2 jenama. Huggies Pants size XL dan Petpet Pants size XXL. Reason pakai 2 jenama ikut availability stock kat speedmart😅