Baby pants

Hai mommy semua .. baby brpa bulan ye sesuai guna pampers jenis pants yg size s tu? 😂 Saya tersalah beli pulak ..nak beli diapers tp ambik jenis pants size S 😂 maklumlah first baby and first jadi mommy 😅 ingt nak beli spare utk bby nnti2 ..utk nb saya dh beli cuma tgok pampers size s tiber nak beli ..tp trambik jenis pants#ingintahu #seriusnanya

6 Các câu trả lời

Tgk pd bdn dia. Klu debab awl lh, bby sy sebulan lebih dh pkai pampers size s. Yg pants sy bg pkai wktu dia 2 bln, tp time travel shj la. Klu dkt rumah pkai yg biasa saja

2y trước

oh ok lah tu 😁😁 suka sngt beli brg bby smpai main ambik je 😂

Saya start pakaikan pants untuk anak start 2 bulan sbb badan dia momok heheh🥰🥰

2y trước

trma ksih sis 😊

Tengok saiz badan ada budak yang sebulan dah start pakai size S

2bulan gitu lh 😁

2y trước

thank you 👍🏻😁

Pampers newborn

2y trước

pant punye biasenye sng klau baby dh boleh bdiri sndri.

depends