Keputihan berwarna

Minta maaf ye gmbar jijik skit..Ada tak ibu2 mengalami keputihan kuning seakan2 hijau ni? Tak berbau dan gatal..Dah 2 kali swab tiada infection..ke sebab hormon ye? #pleasehelp

Keputihan berwarna
11 Các câu trả lời

sy pun mcm ni.. kadang putih susu tu.. kadang jernih mcm putih telur. kdang kuning. tp xd gatal dan xberbau..kputihan yg sama mcm sbelum kahwin..kalau swab takde infection takde apa rasa.. tp mcm sy sangkut urine.. urine kotor.. buat urine test cns tu, detect gbs.. walaupun takde simptom apa2 langsung..

2y trước

@hidayah Ohhh mksdnya sis cek urine yg setiap kali jumpa doktor tu ke yg sangkut?

Saya kalau terlampau penat atau kurang minum air ada la keputihan tu. Tapi kalau tak penat n banyak minum air takda pun cuma keputihan saya kalau kuar warna putih je dan tak berbau. Belum pernah warna lain selain putih. Sis kena banyak minum air kosong ya dan banyakkan rehat kalau penat 🤗🌹

Macam saya kalau terlampau buat kerja atau jalan banyak mesti keluar macam ni. Saya dh refer kat nurse diorang cakap selagi tk gatal dan tk berbau tk bahaya lah.. yang penting banyakkan minum air masak dan bedrest.. Yogurt pun bagus untuk keputihan

Sis mcm mana skrg? Dha OK ke? Sb sy skrg sama mcm sis ni jgak... Nak tanya.. Ada jmpa Dr ke.. Bahaya tak yg mcm ni? Sb sy bru je hamil anak pertama usia 4 minggu mcm ni.. Risau jgk tgk keputihan wrna mcm ni..

2y trước

sy checkup di swasta amik keputihan

saya pon sama . ada keputihan . dh buat gbs urine tp x tau keputusan lg . 4/7 ni baru tau kot sbb appoiment skali ... Harap x sangkut la . sbb keputihan sy mcm putih susu la pekat ja .

macam saya pula kalau terlampau penat atau tak minum banyak air akan ada lebih kurang macamni. amalkan makan yogurt kosong tu sis Dan banyakkan minum air kosong.

2y trước

baik awak.. hehe

sama macam sy jgk. normal kot, sbb sy tiap kali check air kencing ok je. bile sy kurang minum air atau penat sgt dia kuar mcm sis punya jgk. kena banyakkn minum air kosong

Saya sepanjang preggy ,keputihan ada macam ni hijau2/kadang kuning cream2..Tapi Alhamdulillah,selamat bersalin normal last week baby sihat..

Banyakkan minum air, bedrest dan klo boleh, consume pregnancy probiofic. Betul2 helps.

kalau keputihan putih,berbau tu bahaya ke?