Hi, pertanyaan

Hi. Minta maaf terlebih dahulu up gambar macam ni. Saya nak tanya normal ke najis bayi minum susu formula s26 purple warna hijau macam ni? Baby ok je time minum susu, takda ragam. Perut pun tak kembung. Dah 1minggu minum, sebelum ini ok je cuma hari ini tiba2 warna hijau kuning pulak. Ibu2 yang anak minum s26 pernah tak kena mcmni? Normal ke? #bantusharing #ingintahu

Hi, pertanyaan
7 Các câu trả lời

Saya pun jd mcm ni dear.. Baby dri lahir minum karihome X selalu mcm ni. Biase nye normal je berak.. Saya smpai nk tukar susu.. Tp esk @ lgi 2,3 hari terus berak bnyak.. Lps tu normal balik.. Jd mcm ni spnjg baby dri lahir smpai 4 bulan skrg bru jd 3kali.. Saya pwrhatikn bila baby saya kurg minum dia akn jd mcm ni. Cuba dear monitor je dulu.. Klu lgi 2@3 hari berak normal blik. Itu normal je.. bukn sbb salah susu @ sembelit

8mo trước

Paham. Okay sis, saya cuba monitor dulu 2/3hari ni, mymom pun cakap maybe kurang minum jadi macamtu sebab sebelum2 ni ok jee .

Normal sis, hijau mustard sbb s26 tggi iron. Ank sy smpai skrg wrna ni cuma bila dh mkn jd yellow mustard.

8mo trước

Baik sis. Terima kasih

Normal sis. Kadang boleh jadi camni. Anak saya pu. Pernah jadi camni.

8mo trước

Paham, baik sis

mcm keras je najis nye tu sis bf jgk ke?hari² berak x

8mo trước

Tak mix sis, fully formula. Hari2 baby saya berak

umur baby?

8mo trước

1bulan sis

normal

8mo trước

Baik sis, tq

Normal

8mo trước

Noted, tq sis