Kabur. Sepatutnya mggu depan tarikh period saya. Tapi lately ni saya mual2. pening kepala

Dan sakit dia bahagian ari2. Ngilu. Bila check, naik double line. Tapi kabur yg line bawah tu. Am I pregnant or not?

Kabur.  Sepatutnya mggu depan tarikh period saya.  Tapi lately ni saya mual2.  pening kepala
9 Các câu trả lời

sama mcm sy mula² sis..sy pn naik samar² due period lg 4hri..xmual² cuma nya sy tlalu letih je test pukul9 am naik mcm tu.klu mcm ni kndungan bru lgi.mcm sy 3week.test esok nya terang sikit.hari² sy test smpai lh due priod sy.smakin hari smakin pekat test line tu..15hb due sy spotting mcm nk priod tp pagi tu je ptg nya da xdak..test pula selepas cukup 7hari tgo konfirm positif hamil Alhamdulillah..now sy da 6week 1day..

3y trước

heheheh. okay. happy bila tahu naik camni

Saya dulu kabur macam ni jugak test seminggu sebelum period sbb demam dan sakit pinggang. alhamdulillah 3 minggu dah pregnant time tu

3y trước

betul. kalau ikut kiraan. saya pun 3 weeks

sme dgn sis.. sye test upt pun kabur jg.. mlm tu period... tk thu sama ada sye ngandung atau tak....

tahniah sis . tnggu mnggu dpan pulak test . mcm double line dah tuu . smoga ibu n anak sihat2

Boleh try lg minggu dpn sekiranya period tak dtg. Sbb nmpk mcm ada dua line.

Tahniah sis... jaga diri .. next week test lagi

dh ada sis ..t dh 6 minggu bt buku pink ya

Sy test awl2 pom kabur.. Tahniah sis...

3y trước

Tq... 😍U too take care urself n ur baby

tahniah..positif tu