scan 5d

minggu lps saya pegi nak scan 5d, konon2 nak tgk muka baby...sampai 2 jam doc duk godek2, usik2..lansung baby x nak tunjuk muka..siap dah pegi makan aiskrim, minum air sejuk2..pun x dapat jugak...bila doc usik2 je dia tendang2 pulak...last2 doc giveup..doc suruh dtg balik sabtu ni..sape yg pernah jd mcm saya?

5 Các câu trả lời

sy pernah sis.. masa Tu 22 week da.. bila d scan X nampak Muka.. mo 3 Kali scan..tp X nampak.. malu2 c baby..heheh