sedih dan redha

Minggu Lepas g scan final..doc bg tahu baby xjd n doc da sah Kan gugur ..jumaat depan g ke hospital untuk cuci..walaupon sedih setelah 2 tahun menanti zuriat tp bukan rezeki lagi untuk merasa jadi sekrang ibu..doa redha dan kena terima ujian Allah bagi..doa saya selepas ni saya dapat zuriat ye ibu2

2 Các câu trả lời

sabar sis dulu ipar sy pun mcm ni alhamdulillah dia hamil lg & dah slamat mlahirkan baby boy 2/7 lepas. smoga sis beroleh zuriat yg soleh.

5y trước

Terima kasih awak

Saya pown tggu repeat scan isnn depan

5y trước

Inshaallah aminn..semoga awak Pon Sama Di kurnia Kan rezeki zuriat