sedih

Asslamualaikum...minggu Lepas scan final doc bagi tahu baby tak jadi..doc da sah Kan gugur..2tahun menanti baby tp ujian dari allah kena terima..jumaat depan doc suh datang cuci ..doa Kan saya mendapt zuriat selepas ni ye

17 Các câu trả lời

Wslm.. Jgn sedih ya.. Kuatkan hati.. Sabar ya awk.. Sy pn pnh jd mcmni kandungan xjd.. 2kali kandungan sy xjd.. Bykkan berdoa.. Skrg pregnant utk kli 3 Alhamdulillah dgn izin Allah.. Sy doakan moga awk kuat dan tabah hdpinnya dan akn ada rezeki lg utk awk lps ni..

5y trước

Aminnn inshaallah TQ awak

Wslm... Sabar yer sis... Sy dpt rasa prasaan sis.. sy pom cmtu jga .. tp alhamdulillah .. ad sinar bru muncul ... Org kata lps gugur ..kita subur .. Insya'Allah ..moga ad rezeki utk sis slps nie.. aminn

5y trước

Inshaallah aminn..ramai jugak ada orang ckap macam tu

jgn sedih ya sis..insyaallah rezeki tu sis akan merasa juga..sy doakan sis dpt rzeki anak xlama lg..sy nk sis pn merasa gmbira bgaimana sy gmbira ketika dpt tahu hamil..

5y trước

xpe sis..sy hrp sis dan suami jgn ssekali ptus asa yer..

Yg terjadi pastu ade hikmah.. teruskan usaha dan tawakal pada Allah. In shaa Allah jika sudah sampai masanya, pasti ada.. 😘

5y trước

In shallah aminn

I feel u sis. Semoga dipermudahkan urusan. Jgn putus asa. InsyaAllah, semoga ada rezeki kita untuk jadi mommy :)

5y trước

Memang agak sukar nak terima awalnya. Kena ambik masa. Sy pun baru terjadi hampir sbulan. Masih juga terfikir lagi. InsyaAllah. Kite sama2 cuba kuat ye. Pasti ada hikmah disebaliknya :)

Innalillah.....sbar eh sis....insyaalah....akan ada pelangi slpas hujan....bnyakkan rehat....pntang elok2 ye....

5y trước

Aminnn TQ awak

Allahu .. Sabar ye sis. Semoga ada rezeki zuriat pd masa akan dtg 💓 Doakan kandungan sy baik2 sahaja sis...

5y trước

Inshaallah semoga awak di lindungi allah

Waalaikumsalam... InnsyaAllah mudah-mudahan lepas ni ada lg diberikan rezeki zuriat..amin...amin..

5y trước

Aminnn in shallah

Jangan sedih sis . Sy pun 5 tahun tggu bru dpt cahaya mata.. jangan berputus asa ye sis..

Amen.. Jgn putus asa sis doa byk2 ye.. Take care..

5y trước

Sma2 awak kuat2 ye jgn sedih tau...