Jantina bayi

Minggu keberapa kehamilan boleh tahu jantina bayi

17 Các câu trả lời

Doctor kata kalau scan jantina bawah 20minggu boleh jadi kemungkinan tak tepat. Sebaiknya 20minggu keatas baru pergi scan. Saya baru 16minggu, semalam scan doctor kata mungkin gegirl tapi tengok boleh percaya jangan dulu 🤣 takut nanti lepas 20minggu jantinanya berubah 🤭

saya masa anak first, scan masa 5 bulan..senang. baby pon dah besor time tu. tapi tu la, kedek nak tunjuk muka. grumpy je manjang. ha dh keluar pon sama, grumpy jugak 🤣

Doc bgtau 17w dah boleh tahu..tp sbb sy masa 2x scan baby kepit kaki.. so sy akan repeat masa 28-32w akan dtg. Alang2 buat 5d terus

nasib, mcm saya masa 14week dah nmpk , pkar kt ukmsc godek2 ckp girl, skrg dah 31 week mmg girl 😁 teror btul doc pakar tu

Sy dpt tau bby boy masa 12 weeks. Bby kangkang sluas2 nya. Na tnjuk dkt mak ayah dia. Alhamdulillah, lahir mmg boy❤️

sy smlm scan (26w) da nmpk telo baby.. 😂 alhamdulillah, mmg nak sgt anak laki, sbb yg 1st da pmpn..

Saya 18 minggu tak nampak kerana baby tak buka kaki. Patutnya dah boleh nampak.

Sy scan 17 week nmpk terang2 dah. Baby boy 😄

3y trước

scan jenis mcm mana ya sis. 3D ya

saya 28 week bru nmpk

Start 18w patutnya