Hai . Minggu keberapa doctor akan buat detail scan ? Scan jantina ? Atau scan keadaan bayi?

Scan jantina dan keadaan bayi

3 Các câu trả lời

Details scan boleh buat di sonobee or sonovision, explaination sgt bagus. Sejam saya buat. Rm88 . 20 week dah boleh buat.

detail scan kena buat dkt swasta, kk tak buat. klu scan biasa tu ikut pd kk. tempat sy buat scan 12w, 20w, 28w, 36w, 40w.

3mo trước

Bestnyaa bnyk kali jga doc scan kk awk, kk sYa ni spanjang saya preg sekarang dah 20w baru sekali diorang scan 🫠 next scan 28w

detail scan di kk buat masa 23week. saya ada tanya dr haritu. tp saya buat dekat swasta lg detail