Bila rasa sakit payudara klau pregnant

minggu keberapa hamil baru rasa sakit breast #firstbaby #bantusharing

21 Các câu trả lời

trimester pertama sis..sakit yg amat sgt .. sy Mula² pikirkn cancer ke ape .. Allah , mtk jauh laa xtau sbp nii first time..xlama tu cm trdetik pnk check upt sbp hampir 2 bulan lebih xdtg bulan..and now dh hampir 5m kandungan sy.. alhamdulillah

Utk sy, memang dr minggu kelima mula bengkak sakit payudara sampai sekarang, puting mula gelap. Pinggang pun selalu sakit, tapi sume ni utk menyediakan badan utk perkembangan baby, jadi ok lah 😙

4y trước

mnggu prtma tak rsa ke sis?

lain orang lain timing. saya rasa sakit dari minggu ke 7 smp minggu 9. kemudian beransur ok tp pinggang plk sakit takleh bawak bincang. + lagi mild cramping. semoga selamat semuanya aminnn

4y trước

aamiin..tq

lain orang lain pengalamannya.. simptom2 tu bukan syarat sah pregnant. cukup UPT menunjukkan Positif & scan pun menunjukkan perkembangan baby yg baik.

sy punya sakit sblom tahu preg 🤣 first checkup misi tu getey puting rasa nak tendang je diaa.. sakit wehh.. skarang dh 31w xde sakit lagi..

Tak tetap sis minggu ke berapa sakit. Lain org, lain pengalaman. Ada yg tak rasa sakit pun breast. Mcm alahan jugak. Tak semua rasa.

Saya trimester 1 pon skit tp tk de la stu hari tu sakit, sakit skjp2 je then rasa mcm pkai implan plk rase besoo hahahhaa

Sy first trimester sakit pada payudara n pinggang yg sgt sakit.. Masuk trimester kedua smua jadi normal..

4y trước

Takpa la sis... Ni kan experience masa mgandung.. Bsyukur la kita dapat rezeki untuk ada baby😊 kita kena kuat

sebelum tau pregnant lagi dah start sakit dah😅sekarang bru masuk 8w. ade lagi rase sakit tu

Anak first : tak pernah sakit Anak kedua (27w) : dari 1st trimester till now 😂