JOM Menang Set Botol Bayi Dari He And She!

Minggu Ke-2: Lengkapkan tugasan anda dan komen jawapan pada ruangan komen di bawah! Klik di sini: https://community.theasianparent.com/contest/botol-bayi-dari-he-and-she-untuk-dimenangi/1438

JOM Menang Set Botol Bayi Dari He And She!
50 Các câu trả lời

mula2 saya rendam dahulu dgn air panas..5minit bgtu lepas tu baru saya gosok dgn pemberus khas botol susu...sudah bersih rendam lagi selama 5minit dgn air panas..

saya akan memastikan botol susu bayi kekal bersih dengan membasuh botol dengan air panas dan sabun pencuci botol.botol susu bayi harus dicuci selepas digunakan.

Saya akan mencuci botol susu dengan sabun yang hak utk botol susu.. Selain daripada itu saya akan sentiasa senitaze botol2 susu yang digunakan oleh anak saya...

Saya akan memastikan botol susu anak kekal bersih setiap kali digunakan.. Dengan menggunakan sabun cuci botol khas untuk anak2..

Selepas cuci saya didihkan botol susu kemudian keringkan botol susu dan simpan botol susu di dalam bekas yg bertutup😊

Wash with baby bottle cleanser and then keep all them in steriliser to kill the bacteria 😍

Terus basuh lepas guna Basuh dengan pencuci botol yg sesuai Basuh dengan air panas

Strellise always!! And keep away from dusty places #HeOrShe

basuh Dan rendam dlm air suam

😀