Boy or girl.. ?

Minggu depan kita dah nak scan jantina baby... Rasa tak sabar pula.. ? Agak" baby boy atw girl ni yea?.... ? #sapa yg dah tw jantina baby dia.. ?

38 Các câu trả lời

Ahad ni saya pegi scan jantina. Tapi bulan depan sy buat 5D scan. Berdebar2 nak tahu jantina baby🤭

Masa scan kt kk hri tu doc bgthu boy. Tp tak tengok. Lepas tu p private. Buat 5d. Nmpk pistol🤭

5y trước

Sy buat time promosi hari tu. Dalm rm120. Dekat hospital umaira seksyen 13

Saya lambat tahu. Lagi 1 minggu nk bersalin baru betul2 confirm. Saya bersalin on 37 weeks

Sye 3x scan swasta dktr ckp girl😊bile kt kk dktr ckp boy, so beli brg brg yg unisex pnye😇

5y trước

Hehehhe selamat sikit klw keliru gender ni.. Jdi lebih baik beli 2 set sekli.. 😊

Sya 2 minggu lagi scan..ada appointment d hospital..harap bole tau jantina suda😅

Saya 5x scan mmg tnjuk boy je. So beli Baju pun byk white & blue jela😂 #28w

Sy scan jantina 23 weeks time buat detail scan doc gtau baby boy. Nmpk telur

Sy 3x scan bby xnk tjuk. Btl2 dia nk suprise kn ibu dgn ayah dia.

tggu 28w nnt..klu gh xdpt sy nk g detail scan privte..

Sya baru 6weeks.. blom nampak lg..baru embrio..hehe