Boy or girl.. ?

Minggu depan kita dah nak scan jantina baby... Rasa tak sabar pula.. ? Agak" baby boy atw girl ni yea?.... ? #sapa yg dah tw jantina baby dia.. ?

38 Các câu trả lời

scan masa 21w nmpk terang bby boy. skrg 30w nti nk scan lagi..hrp2 sama la bby boy sbb nama dah ada,brg semua boy.. xde girl2 lgsung. 😂

5y trước

sama la sis nabilqh, mse 24w buat detail scan, dr pn ckp jgn mrh klu silap.. tggu 30w nnt scan lg.. 😂

Sya ank 1 scan bby girl . scan Kali ke dua bby boy la pla .. Pdhal da excited nk dpt bby girl . msa bsalin kluar la boboiboy saya😂

5y trước

Alahai.. Bukan rezeki to..

Sya scan masa 14w baby da tunjuk, Scan 19w pun baby tunjuk lg. Confirm baby boy, terang lg nyata pistol.😅😂

Saya scan 20weeks5days... doktor kata girls...heheh...baby ke dua...yg first boy... alhamdulillah..dpt sepasang

Saya buat detail scan time 21w5d.. Doc bgtau baby girl 😍 Now dh 24w.. Tggu scan kt kk pulak nnti time 28w..

Masa scan 18w, doktor ckp sbb xnampak so dia assume girl lag.. Minggu depan scan pulak 29w.. Xtahu la tu nanti 😅

5y trước

Iya maybe awal lagi to.. 😊

Dah masuk 26 week! Td scan 5D jelas dah bunga di taman.. Sblm ni detail scan pon nmpk girl tp still ragu2

Saya scan mse 23weeks. Sekali scan je gender lahai terus nmpk boy. Hehe nsib firasat mumy dady mmg boy.

Sy dah scan masa 23 minggu baby boy doc ckp..harap2 betul lah boy..sbb anak yg first girl nak sepasang😊..

5y trước

In sha Allah teruskan berdoa sis

scan 18w aritu doc kata maybe boy . 24w ni nk g hospital lg skli . nk tgk betul² . hehe harap boy la

5y trước

Ok sis..it's okay maybe next time