🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!

MINGGU AKHIR! Siapa agaknya pemenang bertuah kita bulan Disember ini? Jangan tunggu lagi, jom sertai di sini! https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-vacuum-hebat-ini/1326

🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!
222 Các câu trả lời

HARI 1 , 24 DECEMBER 2021 semoga ada rezeki mommy dpt vacuum ni..boleh memudahkan kerja mummy nak kemas rumah..

"Hari 2, 30.12.2021"smoga d murahkan rezeki dan sentiasa dlm berita gembira slalu... aamiin ya Rabbal aalamiin

Hari 5, 27 Disember 2021 🗓 Done hari terakhir log masuk! Semoga da rezeki nurfariza dan keluarga. Ameen

Hari 1 - 22 Disember 2021 Semoga ada rezeki untuk anak saya. Qamara Soffya binti Mohd Dahli. Amin ya rabb

Hari Pertama 27/12/2021 Moga ada rezeki buat saya dan baby. InsyaAllah rezeki takan salah alamat 😊

Hari 1, 24/12/2021 Semoga anda semua dipermudahkan urusan dan ada rezeki untuk saya dan baby ❤️

Hari ke 4 26 december 2021 Semoga ada rezeki menang dyson omni glide yang dah lama saya risik ini.

Hari kedua. 25/12/2021 semoga terselit rezeki saya untuk memenangi Vacuum idaman hati🤲❤❤❤

Hari 1, 26/12/2021 Kena mula semula sebab semalam lupa nak log in😭.. semoga ada rezeki sy..

Hari 3, 29.12.2021 Hope everyone stay safe & happy. May 2022 be a better year ahead for all