🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!

MINGGU AKHIR! Siapa agaknya pemenang bertuah kita bulan Disember ini? Jangan tunggu lagi, jom sertai di sini! https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-vacuum-hebat-ini/1326

🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!
222 Các câu trả lời

Semoga dengan memenangi hadiah ini membuatkan saya lebih semangat untuk membersihkan rumah.

Hari 1 23 disember 2021 Moga ada rezeki menang dyson omni glide yang dah lama dirisik ni❤️

Hari 1 . 25/12/2021 semoga ada rezeki nadia syahira untuk memenangi contest ini 😍

Hari 1, 24/12/2021. semoga ada rezeki mama Anas memang untuk kali ni. Aamiin 🤲🏻

Hari 2, 24 Disember 2021-Jumaat mudah mudahan ada rezeki untuk menang #salamjumaat

Hari ke-2, 24.12.2021 Salam Jumaat mommies. semoga sentiasa dimurahkan rezeki 😘

HARI 1, 23/12/2021 SELAMAT PAGI SEMOGA HARI INI ANDA BERSAMA SI MANJA SIHAT SELALU

Hari 4, 26 Disember 2021 - Ahad selamat menjalani hari cuti bersama keluarga😋

Hari Pertama, Sekadar mencuba nasib...kalau ada rezki syukur sgt2...TQ ❤️

Hari ke-3 : 25 Disember 2021 Semoga ada rezeki buat kami sekeluarga... aminn