Status Anda Yang Mana, Mommies?

Min tertanya-tanya lah warga TAP ni kebanyakkan nya sedang hamil atau dah mempunyai anak? Angkat tangan sikit mana yang tengah hamil? Min nak tengok hehehe..

Status Anda Yang Mana, Mommies?
165 Các câu trả lời

da mmpunyai ank. .semoga ibu2 hamil dan baby dlm ny sihat sentiasaa ❤🥰

Saya baru masuk 7w..doakan saya dan kandungan ye semua..kuat muntah🤣

B trismester kedua smoga baby membesar dengan baik dan slmt mlahirkan

👍🏻👍🏻👍🏻kami dalam fasa membsrkan anak🥰😉✌🏻

Trimester ke 3.....33minggu 5 hari.doakan semoga sy dan baby slmt

Trimester pertama..7week..asyik mual n muntah jea ble nk mkn🥹

8 minggu trimester 1..mual2 loya ada lgi. tak larat dh rasa😭

A) 5 WEEK XDA SELERA MKN, MUAL, N RASA NAK MKN YG MANIS2 SJ..

C. Trimester ke 3 . Tak sabar nak jumpa baby ke dua nie 😍

ank bongsu 3 thn..🥰🥰😍 x preggy at moment..🤭🤭