bingung

Hi min n ibu2 sekalian sy nk tny pndpt ibu2 yg ada pnglmn mcm sy skrg sy prgnt 12week stiap kali sy lepas kncg smsa sy cuci mis v tu kn sy terasa ada sesuatu yg bentuk bulat licin btl2 dkt ngn mis v...apa kh itu ada kh bhya..apa yg perlu sy lakukan..skrg pun sy kerap kali ktnds buang air kecil wlw kdg2 lepas buang air kecil blm smp seminit mmg akn msk ktnds lg tuk buang air kecil..sy nk tny nurse tp sy puny appointmnt lama lg..smntra tggu trkh appointmnt sy nk tny ibu2 apa perlu sy buat n apa kh itu ada kh ibu2 juga prnh mgalaminy..

7 Các câu trả lời

Cuba contact nurse yg handle masa buka buku pink tu, cerita dkat dia & tgk dia sarankan direct ke emergency or kkia.. If pregnant ank first kena alert & lebih hati2.. biar apa yg jd tu kita tahu punca drp tak buat apa2..

4y trước

Ok sis tq atas saranan ny nnt sy cntct nurse yg handle sy hrtu😊

Sis sme mcm sy..smpai skrg bnda tu ade..sy tye doc..doc cko ade sesetengah org mmg akn adee bnda tu...xsemua org.. esok sy nk tye lg dgn doc psal bnda mse c.up...sbb skrg daa 29++ pon ade lg...

4y trước

In shaa Allah sis. .

Terus ke klinik tanya sis. Lepas dh tanya, sis pun akan lega. Skrng ni mesti asyik memikir je, xelok stress2 ni utk Baby & ibu .. Semoga semua baik2 saja ya 💜💜

4y trước

😘😘

Same je sis, tu keputihan.. Jika berlarutan jd mcm cheese atau berbau.. Puan dinasihatkan minum byk air putih dan mkn sayur sayuran lebih

4y trước

Ok nnt sy try tq sis😊

Kalau something wrong tak perlu tggu date appointment.boleh je terus g kk.

4y trước

Ok tq atas saranan ny😊

Takut peranakkan awak turun /buasir... Sakit x?

4y trước

Akk beritahu kat nurse yg akk bila buang air kecil ada terasa benda kat tempat buang air mungkin nnti nurse ada check

refer doc sis..

4y trước

same2 sis